Στη προκριματική φάση του Μουντιάλ 2016, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε δίχτυα 16 φορές και οδήγησε την Εθνική Νορβηγίας, απευθείας, στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας δεύτερη την Εθνική Ιταλίας.
Ο Φάμπιο Καπέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια, για τον στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ, δεν δίστασε να συγκρίνει τον 25χρονο με τον σπουδαίο Τζίτζι Ρίβα.
Σε δηλώσεις του, ο Ιταλός προπονητής τόνισε: "Δεν λέω ότι η Νορβηγία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ αλλά έχουν πραγματική ποιότητα. Και από άποψη ομάδας και από άποψη ταλέντου. Έχουν έναν παίκτη φαινόμενο, τον Χάαλαντ.
Μου θυμίζει λίγο την εποχή που η Ιταλία είχε τον Τζίτζι Ρίβα. Πετούσες τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και αναλάμβανε τα υπόλοιπα. Είναι σημείο αναφοράς και δίνει αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα του".
Όσο για τον αντίπαλο που προτιμάει, στα playoffs, για την Εθνική Ιταλίας, ο Καπέλο είπε πως "θα προτιμούσα τα Σκόπια, ακόμα και για εκδίκηση. Ο Γκατούζο θα πρέπει να διώξει τα φαντάσματα του παρελθόντος".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

