O Ζοάο Μάριο ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μιλώντας μετά το τέλος του ματς ο Πορτογάλος τόνισε:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε τον έλεγχο. Κάναμε σε ένα ακόμη παιχνίδι ευκαιρίες. Δεν είμαστε καλοί τόσο στην αποτελεσματικότητα, αλλά δημιουργούμε ευκαιρίες. Δείχνουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Είπαμε όχι θέλουμε ψυχραιμία και υπομονή. Είχαμε τον έλεγχο και είπαμε να έχουμε υπομονή για να έρθει το γκολ. Πρέπει να δείχνουμε προσωπικότητα και χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο».
Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Είμαι δυο μήνες στην ομάδα. παιχνίδι με παιχνίδι νιώθω πιο άνετα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ακόμη και να μην παίζω η ομάδα θέλει να κρατά μπάλα. μου αρέσει να συμμετέχω και να βοηθάω την ομάδα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


σηεμρα ηταν πολυ καλος, να τα λεμε ολα. Εβγαζε ηρεμια. Φαινοταν δυσυτχως χωρις στηριξη απο αλλους συχνα, βλεπε ειδικα Μαριν και στα ακρα.