Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ρομπίν Λε Νορμάν στο χθεσινό (4/11) παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. Ο έμπειρος αμυντικός αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, που αρχικά περιγράφηκε ως «υπερέκταση». Μετά τις αναλυτικές εξετάσεις που έγιναν σήμερα, διαπιστώθηκε ότι ο διεθνής Ισπανός σέντερ μπακ έχει πάθει ζημιά στο μίσω μέρος του γόνατος, καθώς και στον ημιμεμβρανώδη μυ, χωρίς πάντως να έχουν πειραχθεί σύνδεσμοι ή ο μηνίσκος, κάτι που του επιτρέπει τουλάχιστον να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση.
Παρότι στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο υπάρχει σχετική ανακούφιση, αφού εκφράζονταν φόβοι για σοβαρότερη ζημιά, ο τραυματισμός του Λε Νορμάν είναι βαρύς και, σύμφωνα με μία πρώιμη εκτίμηση, μπορεί να τον κρατήσει περίπου δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτό σημαίνει ότι ο 29χρονος αμυντικός είναι πιθανό να μην επανέλθει πριν τις αρχές του 2026, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια των «ροχιμπλάνκος» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ είναι βεβαίως δεδομένη η απουσία του από τα δύο τελευταία ματς της εθνικής Ισπανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

