Στα πλαίσια του Meet and Greet the Legends ο Στέλιος Μανωλάς βρίσκεται τον Ναό της ΑΕΚ. Περίπου 45 λεπτά πριν εμφανιστεί είχε αρχίσει να σχηματίζεται ουρά η οποία σταδιακά έγινε πραγματικά τεράστια. Ο Μανωλάς πήρε θέση στις 18:00 και από εκείνη την ώρα συζητά με τον κόσμο και υπογράφει αυτόγραφα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Τοτε στο γαυροβαζελοκρατουμενο Δημοτικο, στα πετρινα χρονια, θα μπορουσα να πω οτι ο Στελαρας μονος του αρκουσε για να μου κραταει την υπερηφανεια ζωντανη μεσα μου. Θυμαμαι τον βαζελο πατερα μου, οποτε με εβλεπε στεναχωρημενο για την ΑΕΚΑΡΑ να μου λεει, ρε συ ειναι δυνατον να εχετε τον Μανωλα και τον Εστερχαζυ και να μην ειστε τεραστιο κλαμπ? Θα ξανασηκωθειτε. Σε ενα απο τα δωματια του σπιτιου εχω ακομα κολλημενο ενα αυτοκολλητο απο την Αρτα. Δειχνει τον Μανωλα να καρυδωνει το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Νινιαδη και γραφει απο διπλα, Τα μικρα κοκκινα ανθρωπακια στο ελεος του κιτρινου εφιαλτη. Σε ευχαριστω για ολα Στελαρα!!