Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν

Ορίστηκε η διαιτητική ομάδα για το ματς της Τρίτης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν, την Τρίτη στις 19:45, για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Στο παρελθόν, στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ο Τουρπέν ήταν διαιτητής στο προηγούμενο ραντεβού των δυο ομάδων, στο "Phillips Stadion", όπου η Αϊντχόφεν είχε νικήσει 2-1, όμως, ο Ολυμπιακός είχε πάρει την πρόκριση, χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Στις 22/2/2024, ο Τουρπέν ήταν στο Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός 0-1 για το Conference League και στις 23/1/2025 ήταν διαιτητής στο Πόρτο-Ολυμπιακός 0-1 για το Europa League. Τέλος στις 12/3/2020 είχε διευθύνει το Ολυμπιακός-Γουλβς 1-1 για τους "16" του Europa League.

Στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης, βοηθοί του Τουρπέν θα είναι οι Νικολά Ντανός και Μπενζαμέν Παζ, τέταρτος ο Ρούντι Μπουκέ, ενώ στο VAR θα είναι οι Ζερόμ Μπρισάρ και Νικολά Ρενβίλ, όλοι τους Γάλλοι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ