Η ΑΕΚ επικράτησε της Ηλιούπολης με τα χίλια ζόρια. Οπως έγινε γνωστό μετά το ματς ο Μάρκο Νίκολιτς θα παραθέσει γεύμα στους παίκτες σημερα. Ηταν ένα γεύμα που ήθελε να το κάνει ο προπονητης το προηγούμενο διάστημα αλλά δεν κατέστη δυνατό και προηραμματίστηκε εν τέλει να γινει σημερα. Ο Νίκολιτς πρεπει να σημειώσουμε πως έδωσε ρεπο στους παικτες αυριο οπως συνηθίζει την επομενη καθε αγώνα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Ε βεβαια, παμε να γιοτρασουμε (τι αραγε?)
ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ....ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ 7-0 ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΕΜΑΘΑ....??? ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΠΑ ,ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.........!!!!!
Αυτά τα σχόλια με τον Γιόνσον έχουν υπερ-κουράσει . Λες κι έπαιζε άλλος στο 6-0 πέρσι ή λες κι αν τον βάλει θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας . Μια χαρά περνάει μην ανησυχειτε , 1.3εκ. θα πάρει για να κάθεται . Αν ήθελε να παίζει θα πήγαινε στην ομάδα που του βρήκαν το καλικαίρι .
Παλι ψεματα γραφεις εσυ;
Στη τρυπα σου γρηγορα.
Ποιο είναι ρε το ψέμα , πες να σε ξανακάνω ρόμπα .
@blade18 μην τους χαλας το αφηγημα με τον Γιονσον και τον Μητογλου!!Λες και αλλος παικτης εχασε την μπαλα εξω απο την περιοχη με τον Αρη Λεμεσου κι εγινε ευκαιρια ή καλυπτε τον Μπαμπα στο 3-2 στην Τουμπα προπερσι που χασαμε το πρωταθλημα!!Μην θυμηθω το τετ α τετ στο 90 φευγα στο ματς με τον Αγιαξ που μας στερησε την προκριση και ηταν αρχη του τελους για την προπερσινη σεζον!!
Mακαρι γεύμα αποχωρισμού
Η μεταγραφικη περιοδος ανοιγει σε 2 μηνες οποτε δεν μπορουμε να παρουμε 4-5-6 παικτες που χρειαζομαστε.Οποτε προφανως και θελεις να φυγει ο προπονητης....Οποτε ποιον εχεις να προτεινεις ρε μεγαλε προπονητη του πληκτρολογιου????Εσενα μηπως????Για στειλε βιογραφικο στην ΠΑΕ να γελασει καθε πικραμενος!!!!!!
Ουτε για ένα πιτόγυρο στα όρθια δεν αξίζετε, ρεζίληδες
Ουτε για ένα πιτόγυρο στα όρθια δεν αξίζετε, ρεζίληδες
Σοβαρα παιδια? Ο Γιονσον ειναι το θεμα? Οχι ο Μαριο που παει σε slow motion ? Θα μαθει ο Πηλιος να κανει σεντρες αν μπει ο Γιονσον?
Να φανταστω ο Γιονσον θα καθισει σ'ενα τραπεζι μονος του στην γωνια.