Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κάραχερ: Το να χάνεις από ομάδες όπως η Μπρέντφορντ είναι καταστροφικό

Ο παλαίμαχος άσος υπογράμμισε ότι η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα, στη Premier League, για τη Λίβερπουλ, μετά και το 3-2 από τη Μπρέντφορντ, με τον Τζέιμι Κάραχερ να στέκεται στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Αγγλίας και να χαρακτηρίζει "καταστροφική" οποιαδήποτε ήττα από ομάδα που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, ο Τζέιμι Κάραχερ τόνισε: "Δεν νομίζω ότι έχουν αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Το να χάσει κανείς τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια από μια ομάδα όπως η Μπρέντφορντ, ή μια ομάδα που παλεύει με τον υποβιβασμό, είναι καταστροφή.

Το να βλέπουμε τους πρωταθλητές να χάνουν τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια, με τα έξοδα του καλοκαιριού, νομίζω ότι βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης. Θα τεθούν πολλά σοβαρά ερωτήματα σε όλους, στο προπονητικό επιτελείο, στον προπονητή".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ