Μόλις ένα λεπτό πριν ο Γιακουμάκης ανοίξει το σκορ στην Τούμπα ο Βόλος δεν πήρε καταφανέστατο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σάστρε στον Λάμπρου. Συγκεκριμένα στο 48’ ο μπακ του ΠΑΟΚ ουσιαστικά είχε πιάσει από τον λαιμό τον μεσοεπιθετικού του Βόλου και τον έριξε κάτω όταν αυτός του ξέφυγε. Διαιτητής και VAR αρνήθηκαν να δώσουν την παράβαση και λίγο μετά ο ΠΑΟΚ σκόραρε. Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Βεργέτης ο διαιτητής και ο Παπαπέτρου στο VAR.
Κατακεφαλο μέσα στην περιοχή
— JOHN_PAPA (@john_papa7) October 26, 2025
Παίζεται
Στην εποχή φάση 1-0 ο παοκ
«ΜΠΑΡΑΓΚΑ Ο ΓΑΒΡΟΘ????????????»#OlympiacosFC pic.twitter.com/h3HwlYejhL
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΟ....!!! ΑΒΑΒΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ....ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΟΚΑΚΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...!!! ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ... !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟ ΒΟΛΟ...!!!!!!!!!!!!!!!
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι βρίζουν τον γαύρο και τους έχουν πρότυπο και τους γλείφουν!έχουν γίνει γαύρος του βορά!ντροπή γ ν κερδίσουν τον Βόλο συμπεριφέρονται σαν μικρή ομάδα!
Και προχθές στην Λιλ δεν έδωσαν πέναλτυ μαρς όταν ήταν 2-0 ,τραβούσε την φανέλα με το χέρι μαζί του παίχτη της Λιλ ο Κεντζιορα 10 μέτρα, και τον ρίχνει και κάτω μέσα στην περιοχή ,και ο Νταμπανοβιτς είπε παίζετε.Και όταν ο πρόεδρος της Λιλ μπουκαρε μέσα και τους εκραξε ,η Ουεφα απάντησε ότι σωστά δεν το έδωσε διότι ο διαιτητής είδε οτι ήταν πολύ δύσκολη φάση .Δηλαδή το έπαιξαν Λανουα που βλέπει αυτά που δεν βλέπει κανένας άλλος ,δηλαδή κάνουμε ότι θέλουμε.
Ε.Ο. Ε.Ο. Ε.Ο. τι περιμενουμε ? η οργανωση τους ειναι καλημενη απο οργανα /
ε εντάξει, ειπαμε ως ενα σημειο. ντροπή
Ε.Ο. Ε.Ο. Ε.Ο. τι περιμενουμε ? η οργανωση τους ειναι καλημενη απο οργανα /
Έπος... φοβερό πρωτάθλημα