Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ολυμπιακός πήρε μπρος στη τρίτη περίοδο και πέρασε από Μύκονο

Με ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο, η πειραϊκή ομάδα επικράτησε 91-65


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

GREEK BASKETBALL LEAGUE- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μύκονος-Ολυμπιακός 65-91

Τα συνεχόμενα τρίποντα των Νιλικίνα, Γουόρντ, Λι και Βεζένκοβ, κυρίως στη τρίτη περίοδο, έκαναν τα δύσκολα, εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε, εκτός έδρας, 91-65 τη Μύκονο και ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στην κορυφή.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, από τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι Νιλικίνα και Βεζένκοβ, αλλά γρήγορα η Μύκονος ανέκαμψε και με την καθοδήγηση του Άπλμπι πήρε προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-18). Στην δεύτερη περίοδο ο αγώνας χάλασε με πολλά εκατέρωθεν λάθη και ο Ολυμπιακός, που δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό πήρε 5 πόντους από Λαρεντζάκη 4 από τον Λι και με όπλο την καλή του άμυνα πήρε προβάδισμα 6 πόντων στο ημίχρονο (29-35). Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό είχε 9 ασίστ για 11 λάθη, ενώ σε ένα από αυτά ο Ντόρσεϊ έκανε επιθετικό φάουλ στον Ρέι, ο οποίος αποχώρησε και έκανε ράμματα.

Στην τρίτη περίοδο ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και με συνεχόμενα τρίποντα από Γουόρντ και Βεζένκοβ πήρε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά (35-47 στο 26’24”). Ο Νιλικίνα ήταν εξαιρετικός στην τρίτη περίοδο και έφτασε τους 16 πόντους, με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο +26, 42-68, στο τέλος του δεκαλέπτου. Τυπική διαδικασία η τελευταία περίοδος, με την ομάδα του Πειραιά να επικρατεί, τελικά, με διαφορά 26 πόντων, 65-91.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ο Λι με 19 πόντους. Άλλοι τέσσερις παίκτες των νικητών είχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Από τη Μύκονο, ξεχώρισε ο Ταϊρί Άπλμπι με 12 πόντους σε 28 λεπτά, έχοντας και 6 ασίστ, 2 κλεψίματα, 3 λάθη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 29-35, 42-68, 65-91

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζιοπάνος, Τσάνταλη, Λουλουδιάδης

ΜΥΚΟΝΟΣ: Άπλμπι 12 (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5 ασίστ), Μουρ 11 (6 ριμπάουντ), Ρέι 2 (1/8 σουτ, 2 ριμπάουντ), Σιδηροηλίας 2, Έβανς 10 (3/3 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Καββαδάς, Σκουλίδας 5 (1/5  τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Μάντζαρης 3 (2 ριμπάουντ), Χέσον 5 (2 ριμπάουντ), Κάναντι 10 (3/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νιλικίνα 16 (3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γουόρντ 14 (3/5 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Βεζένκοβ 11 (2/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ντόρσεϊ 10 (1/6 τρίποντα, 7 ασίστ), Μιλουτίνοβ 3 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Λαρεντζάκης 5 (1/2 τρίποντα, 3 ριμπάουντ,2 ασίστ), Λι 19 (7/8 δίποντα, 1/6 τρίποντα), Πίτερς 3 (1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Νετζήπογλου 4 (2/2 δίποντα), Αντετοκούνμπο 4, Χολ 2 (4 ριμπάουντ).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ