Με το πρώτο του φετινό χατ τρικ, ο Βαγγέλης Παυλίδης «σφράγισε» τη νίκη της Μπενφίκα επί της Αρούκα με 5-0. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός έκανε λόγο για μια «ξεχωριστή μέρα για την Μπενφίκα», τονίζοντας την «εντυπωσιακή ατμόσφαιρα» στις κερκίδες του «Ντα Λουζ» και την άνετη νίκη της ομάδας.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς, πέντε γκολ στην έδρα μας. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πετύχαμε τόσα πολλά γκολ, όλοι απόλαυσαν αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω να το έκαναν και οι οπαδοί, γιατί η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν εντυπωσιακή. Ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Μπενφίκα και είμαστε χαρούμενοι με τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά.
Για το χατ τρικ, τόνισε: «Είναι πάντα καλό να βάζεις γκολ, να βοηθάς την ομάδα και να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Ήταν μια εντυπωσιακή βραδιά».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

