Για δίκαια νίκη της ΑΕΛ έκανε λόγο μετά την ήττα του Πανσερραϊκού με 0-2 ο Κριστιάνο Μπάτσι, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να διαχειρίζεται καλύτερα τους αγώνες με αυξημένη πίεση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δεν διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από εμάς στα κρίσιμα σημεία».
Για την ήττα από μια ομάδα που βρίσκεται κοντά στην βαθμολογία με τον Πανσερραϊκό: «Πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την πίεση, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πρώτο γκολ της ΑΕΛ ήταν τυχερό, αλλά συνολικά άξιζαν να κερδίσουν γιατί διαχειρίστηκαν καλύτερα τον αγώνα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

