H AEK επικράτησε 35-17 της Αναγέννησης Άρτας, στην πρεμιέρα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας του Χάντμπολ Γυναικών!
Στο αγωνιστικό σκέλος, η Αναγέννηση Άρτας σημείωσε το πρώτο γκολ και ήταν η μοναδική στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ. Η ΑΕΚ με ένα σερί έκανε το 10-3 και το 17-7, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η «Ένωση» δεν ξεκόλλαγε το πόδι από το γκάζι και έφθασε στη νίκη με 35-17.
ΑΕΚ – Αναγέννηση Άρτας 35-17
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 7-2, 10-3, 12-4, 14-4, 17-7 (ημ.), 21-9, 22-10, 26-11, 28-13, 31-19, 35-17.
ΑΕΚ (Βύρωνας Παπαδόπουλος): Πυριτίδου, Καρέκλα, Βιτκόφσκα 2, Παναγιωτίδου 5, Ρεσέντε 2, Σαμολαδά 2, Ζενέλι 2, Κατσίκα 6, Παϊζίνιο 4, Σαρκίρη 3, Μανιά 3, Γκονσάλβες 4, Γκόμες Ντα Σίλβα, Μπαβαρέσκο, Μονίκ.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Λαζαρίδης): Βασίλα, Τσαουσίδου 4, Μπίνα, Αμβροσιάδου, Νούλα 1, Καπρινιώτη, Σπυριδοπούλου, Κωστοπούλου 3, Νικολάου 2, Προκοπίδου 3, Καραχαρίση 1, Παπακοσμά, Μάγκου 2, Μαστά 1.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης-Τόλιος. Δίλεπτα: 5-3. Πέναλτι: 3/5-2/3.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!










Όπως τα είπε ο Ivano,πάρα πολύ θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα η εμφάνιση θύμισε το πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό.Γρήγορο χάντμπολ,με αιφνιδιασμούς,με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και επίσης παρότι είναι νωρίς οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι δείχνουν να είναι καλές και στοχευμένες.Θα είναι πολύ σημαντικό,εάν η ομάδα καταφέρει φέτος να κερδίσει όλους τους υπόλοιπους αντιπάλους μέσα έξω και παλέψει μέχρι τέλους τα ματς με Νέα Ιωνία και παοκ.Όπως και να'χει στήριξη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σε αυτό το τμήμα,γιατί υπάρχουν καλές βάσεις και τα κορίτσια όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και περισσότερο με την ομάδα και παίζουν για την φανέλα.
Πάθαμε πλάκα με την ομαδάρα! Μπράβο σας κοριτσάρες!