Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Conference League: Μυθικό διπλό της ΑΕΚ στο Λονδίνο, πρώτος βαθμός για την Ομόνοια, γκολάρα ο Σβάρνας!

Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Ομόνοια στην έδρα της Ντρίτα, ενώ η ΑΕΚ κέρδισε την Πάλας με 1-0 μέσα στο Λονδίνο. ΕΔΩ όλα τα αποψινά ματς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

CONFERENCE LEAGUE- LEAGUE PHASE-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κρίσταλ Πάλας-ΑΕΚ: 0-1

(Μπάγιτς 51’)

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στο Λονδίνο της Κρίσταλ Πάλας, στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία των Άγγλων, πετυχαίνοντας μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες στην ιστορία της. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έκανε 2 στα 2 και έφτασε στους 6 βαθμούς, μετά τη νίκη επί της Αλκμαάρ.

Το γκολ για την ομάδα της Λάρνακας σημείωσε στο 51’ ο Μπάγιτς, έπειτα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Ρόντεν έκλεψε την μπάλα και την έδωσε στον Μπάγιτς, ο οποίος με φοβερό, δυνατό αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια, οι Άγγλοι πίεσαν και δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως η ομάδα της Λάρνακας αμύνθηκε εξαιρετικά, κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη μέσα στο Λονδίνο.

Ντρίτα-Ομόνοια: 1-1

(Μάναϊ 12’/Μασούρας 45+1’)

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Ομόνοια στο «Fadil Vokrri» κόντρα στη Ντρίτα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Conference League. Βάσει ποιότητας και εμφάνισης η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ θα μπορούσε να φύγει με το «διπλό» αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα και έτσι έμεινε για 13ο ευρωπαϊκό (σε Group Stage–League Phase) εκτός έδρας παιχνίδι χωρίς νίκη.

Τα δύο γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο αφού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μάναϊ στο 12’ με τους «πράσινους» στη συνέχεια να έχουν την υπεροχή και να καταφέρνουν στο 45’ να ισοφαρίσουν με τον Γιάννη Μασούρα σε 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Η Ομόνοια πήρε τον πρώτο της βαθμό ενώ η Ντρίτα ανέβηκε στους δύο.

Χάμρουν Σπάρτανς-Λωζάννη: 0-1

(Ντιακιτέ 38’)

Το 2Χ2 έκανε η Λωζάννη, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Χάμρουν. Το μοναδικό γκολ ο Ντιακιτέ στο 38ο λεπτό του αγώνα.

Λίνκολν-Λεχ Πόζναν: 2-1

(Κίκε Γκόμεθ 38’, Ρούτιενς 88’/Ίσακ 77’ πεν.)

Ιστορική νίκη για τη Λίνκολν, που επικράτησε της Λεχ Πόζναν με 2-1.

Η Λίνκολν προηγήθηκε με τον Γκόμεθ στο 38’ και ο Ίσακ ισοφάρισε με πέναλτι στο 77’ αλλά στο 88’ο Ρούτιενς έγραψε το 2-1.

Μάιντς-Ζρινίσκι: 1-0

(Βάιπερ 24’)

Το 2Χ2 έκανε η Μάιντς, που κέρδισε τη Ζρινίσκι με 2-0 και την άφησε στους τρεις βαθμούς.

Η Μάιντς άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον Βάιπερ και στο 38’ αποβλήθηκε ο Σάβιτς της Ζρινίσκι.

Σίγκμα Όλομουτς-Ρακόβ: 1-1

(Κραλ 90’/Σβάρνας 90’)

Σώθηκε στο φινάλε με Σβάρνα η Ρακόβ, που πήρε ισοπαλία 1-1 από την Σίγκμα. Ο Κραλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 83ο λεπτό αλλά ο Σβάρνας ισοφάρισε στο 90’. με φοβερό γυριστό.

Στρασμπούρ-Γιαγκελόνια: 1-1

(Πανιτσέλι 79’/Πόθο 53’)

Μοιρασιά για Στρασμπούρ και Γιαγκελόνια, που έμειναν στο 1-1. 

Η Γιαγκελόνια άνοιξε το σκορ με τον Πόθο στο 53ο λεπτό και στο 79’ ο Πανιτσέλι ισοφάρισε με απίθανο ψαλιδάκι.

Αλκμαάρ-Σλόβαν Μπρ.: 1-0

(Μάινανς 44’)

Σεφτέ σε νίκες και πότους έκανε η Άκμαάρ, που λύγισε με 1-0 τη Σλόβαν και την άφησε στο μηδέν. Το μοναδικό γκολ ο Μάινανς στο 44ο λεπτό ενώ στο 45+4’ ο ίδιος έχασε και πέναλτι και στο 87’ αποβλήθηκε ο Κρουθ της Σλόβαν.

Μπρεϊντάμπλικ-Κουόπιο: 0-0

Στο 0-0 κόλλησαν Μπρεϊντάμπλικ και Κουόπιο και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Πρώτος για τους Ισλανδούς, δεύτερος για τους Φινλανδούς. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Γκουνλάουγκσον στο 57’ και στο 90+1’ αποβλήθηκε ο Τουρέ της Κουόπιο.

Σαχτάρ-Λέγκια: 1-2

(Μεϊρέλσε 61’/Αουγκουστίνιακ 16’, 90+4’)

Τεράστια νίκη με 2-1 πέτυχε η Λέγκια επί της Σαχτάρ και την έπιασε στους τρεις πόντους.

Η Λέγκια άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Αουγκουστίνιακ αλλά στο 61’ ο Μεϊρέλες ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο στο 90+4’ ο Αουγκουστίνιακ έκανε το 1-2.

Χέκεν-Ράγιο Βαγιεκάνο: 2-2

(Λίντμπεργκ 41’, Μπρούσμπεργκ 55’/Άλβαρο Γκαρσία 15’, Ράτσιου 90+13’ πεν.)

Σώθηκε στο 90+13’ η Ράγιο, που πήρε ισοπαλία 2-2 από τη Χέκεν.

Η Ράγιο άνοιξε το σκορ με τον Άλβαρο Γκαρσία στο 15ο λεπτό αλλά ο Λίντμπεργκ έκανε το 1-1 στο 41’. Και μάλιστα στο 55ο λεπτό ο Μπρούσμπεργκ έκανε το 2-1 αλλά στο 13ο(!) λεπτώ των καθυστερήσεων ο Ράτσιου έκανε το 2-2 με πέναλτι.

Σκεντίγια-Σέλμπουρν: 1-0

(Μπάρετ 90+2’ πεν.)

Λύτρωση με… αυτογκόλ στο90+2’ για τη Σκεντίγια, που λύγισε με 1-0 τη Σέλμπουρν. Το αυτογκόλ του Μπάρετ στο 90+2’ έκρινε το ματς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ