Quantcast
NEWS
17 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Περάστε και πάρτε το Κύπελλο!»

Η ατάκα του Γιώργου Αλεξόπουλου στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα – Προτροπές και από τον Ηλία Κυριακίδη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, την βρήκε αντίπαλο με δύο… παιδιά της. Τον Γιώργο Αλεξόπουλο και τον Ηλία Κυριακίδη. Οι δύο πρώην παίκτες της (2005-2010 και 2005-2007 αντίστοιχα) δεν έπαιξαν στο παιχνίδι στο Παγκρήτιο, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο «Αλεξό» μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και μετά τις πρώτες αγκαλιές με τα «αδέρφια» του Γεωργέα - Λαγό, χαιρέτισε όλους τους ποδοσφαιριστές και εν συνεχεία φεύγοντας είπε «Περάστε τον ΠΑΟΚ και πάρτε το Κύπελλο!».

Μάλιστα, ο Λαγός έφτασε μέχρι το αμάξι του Ελληνα στόπερ για να τα πουν και έξω, ενώ ο 34χρονος στόπερ σε χειραψία του με τον Χιμένεθ του είπε «Καλή επιτυχία κόουτς». Τα αποδυτήρια της Ενωσης επισκέφτηκε και ο Ηλίας Κυριακίδης με τον μέσο του Εργοτέλη να χαιρετά τους παλιούς γνωστούς του στην Ενωση (Γεωργέα, Λαγό, Αραμπατζή, Κορομηλά κ.α.) και να εύχεται καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ