Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξιφασκία - Κοντοειδής: Εξαιρετική έναρξη στη σεζόν, συνεχίζουμε για τα επόμενα

Διαβάστε όσα είπε ο ξιφομάχος της ΑΕΚ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

To Kύπελλο Σπάθης στο ατομικό αγώνισμα κατέκτησε για ακόμα μία χρονιά ο Παναγιώτης Κοντοειδής.

Ο ξιφομάχος της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και μίλησε στο aek.gr για αυτήν την επιτυχία και την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

– Παναγιώτη, συγχαρητήρια! Πώς σου φάνηκε η διοργάνωση, όπου συμμετείχαν για άλλη μία φορά πολλοί και καλοί αθλητές;

«Η διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο. Το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς και φαίνεται πως η ελληνική ξιφασκία εξελίσσεται, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό».

– Τι σημαίνει αυτό το κύπελλο για σένα και σε ποιους θα ήθελες να το αφιερώσεις;

«Το κύπελλο αυτό σηματοδοτεί μια εξαιρετική έναρξη της σεζόν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτό. Θα ήθελα να το αφιερώσω στην αδερφή μου, η οποία είχε τα γενέθλιά της την ίδια μέρα. Χάρηκα πολύ που κατάφερα να της προσφέρω αυτό το δώρο».

– Για τη συνέχεια της σεζόν και τους επόμενους σου στόχους, τόσο ατομικά όσο και με την ΑΕΚ;

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με στόχο τα επόμενα πανελλήνια κύπελλα. Ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα, τόσο στο ατομικό όσο και στο ομαδικό επίπεδο, για να φέρουμε και πάλι την ΑΕΚ στην κορυφή».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ