Το ποσό των 14.127,25 ευρώ επιδίκασε το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο στον πρώην παίκτη του Παναιγιαλείου Παναγιώτη Αχείμαστο. Οι Αιγιώτες καλούνται να το καταβάλλουν σε τρεις δόσεις, διαφορετικά κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών και κατακύρωση αγώνων υπέρ του αντιπάλου, μέχρι τη καταβολή του ποσού, στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Γ.Σ.». Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση του Τ.Α.Π. κατά του ποδοσφαιριστή. Υποχρεώνει το καθού - ανταιτόν να καταβάλλει στον αιτούντα - καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 13.827,25 ευρώ, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής, καθώς και την επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη του εκ ποσού 300,00 ευρώ, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ' αριθμ. 522/2011 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε τρεις ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 04.03.11 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών. Επιβάλλει στο καθού - ανταιτόν, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 14.127,25 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
