Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι Γίρι Παβλένκα και Δημήτρης Χατσίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία, οι Δημήτρης Πέλκας και Φιόντορ Τσάλοφ έβγαλαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε ατομικό στο γήπεδο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο κομμάτι του στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!