Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Ακτή Ελεφαντοστού δεν έχει δεχτεί γκολ, αλλά μπορεί να μείνει εκτός Μουντιάλ

Τι ισχύει στο ακραίο σενάριο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά από εννέα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2026, στη ζώνη της Αφρικής, η Ακτή Ελεφαντοστού έχει βάλει 22 γκολ και δεν έχει δεχτεί κανένα.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει πρόκριση στη τελική φάση, ενώ, υπάρχει και το ακραίο σενάριο να μην προκριθεί, παρότι κράτησε απαραβίαστη την εστία της.

Αυτή τη στιγμή, η Ακτή Ελεφαντοστού βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου της, με 23 βαθμούς και τέρματα 22-0. Ένα πόντο πίσω της βρίσκεται η Γκαμπόν με 20-9 τέρματα.

Τη τελευταία αγωνιστική, εάν η Ακτή Ελεφαντοστού έρθει ισόπαλη 0-0 με τη Κένυα και η Γκαμπόν νικήσει το Μπουρουντί, τότε πέφτει δεύτερη και θα περιμένει να μάθει εάν θα προκριθεί ως μια από τις καλύτερες δεύτερες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ