Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ποδόσφαιρο γυναικών: Με ψυχή και ανατροπή το 4 στα 4 η ΑΕΚ! (VIDEO)

Κόντρα σε όλους και όλα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ έκανε μεγάλη ανατροπή απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 2-1 και συνέχισε το απόλυτο 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ πήγε κόντρα σε όλους και σε όλα και έκανε μεγάλη ανατροπή νικώντας τελικά τον ΟΦΗ με 2-1 στους Αγίους Αναργύρους, πετυχαίνοντας το 4 στα 4 στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής. 

Ο ΟΦΗ στο 15' άνοιξε το σκορ. Η Πατερνά έμεινε ολομόναχη στην καρδιά της περιοχής και με προβολή έκανε το 0-1. Η Βιολάρη ισοφάρισε στο 21ο λεπτό για την ΑΕΚ σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση και αφιέρωσε το γκολ στην Μπαρτζακλή (σ.σ υπέστη για δεύτερη φορά ρήξη χιαστών). Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο έζησε αδιανόητη και αντιαθλητική συμπεριφορά. Η Ριμπάνσκα με αγκωνιά έκοψε το χείλος της Μαρίας Καπνίση, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, και τιμωρήθηκε από την διαιτητή Αντωνίου, μόνο με κίτρινη κάρτα! Ενώ, λίγο πριν το φινάλε του 45λεπτου δε δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ΑΕΚ σε απλωμένο χέρι της Φερνάντες μέσα στην περιοχή.

Στο 46’ όταν η Φερνάντες, ούσα η τελευταία παίκτρια του ΟΦΗ, «γκρέμισε» την Βιολάρη που έβγαινε τετ α τετ. Η Αντωνίου της έδειξε κατευθείαν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια, με κόκκινη κάρτα. Στο 48' την εκτέλεση φάουλ της Χαμαλίδου απέκρουσε η Φαν Νιούλαντ, ενώ στο 78' η Βιολάρη χτύπησε ξανά και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή της ΑΕΚ (2-1) σε φάση διαρκείας. Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ΑΕΚ πήρε ακόμα ένα τρίποντο για το 4 στα 4. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ