Το ποδόσφαιρο της Αργεντινής θρηνεί, καθώς ο Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μάχη, οκτώ χρόνων, με τον καρκίνο.
Παρά το πένθος του, ο γιος του, ο Νάτσο Ρούσο, αποφάσισε να αγωνιστεί κανονικά, με τη φανέλα της Τίγκρε, με το ίδιο το ποδόσφαιρο να χαρίζει μια συγκλονιστική στιγμή.
Ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε, απέναντι στη Νιούελς Ολντ Μπόις, και ο Νάτσο Ρούσο ξέσπασε σε κλάματα, αφιερώνοντας το γκολ στον πατέρα του. Πριν από το ματς, όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ο γιος του Ρούσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
SIII SEÑORES GOL DE TIGRE, GOL DE NACHO RUSSO, EL HIJO DE MIGUELO
— Termo de Palermo (@palertermo) October 10, 2025
pic.twitter.com/TuSJlilm2J
“TODO SE CURA CON AMOR”
— Ataque Futbolero (@AtaqueFutbolero) October 10, 2025
La dedicatoria de Nacho a Miguel Russo. Uf. pic.twitter.com/NzIs9ud706 https://t.co/MtH48FUkCF
El llanto de Nacho Russo, el hijo de Miguel. pic.twitter.com/UwGTpzzuXS
— Sudanalytics (@sudanalytics_) October 10, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!