Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει δουλειά σε όλους τους τομείς. Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, προτού περάσουν σε ασκήσεις τακτικής και παιχνίδι υψηλής έντασης σε μικρό χώρο.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, καθώς το τεχνικό επιτελείο θέλει την ομάδα έτοιμη ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο, με στόχο να επιστρέψει σύντομα στις κανονικές προπονήσεις, ενώ οι Γίρι Παβλένκα και Φιόντορ Τσάλοφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (11/10) στις 10:30, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να συνεχίζει τη δουλειά πάνω σε τακτικές λεπτομέρειες, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην επανέναρξη των επίσημων αγώνων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!