Έκθετος είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο πήρε δυο διαφορετικές αποφάσεις σε δυο φάσεις - καρμπόν. Οι αποφάσεις αυτές, είχαν κοινό παρονομαστή ότι ήταν κατά της ΑΕΚ. Μιλάμε για μια σατανική… συγκυρία για τον ρεφ από τα Δωδεκάνησα που αυτοαποκαλείται… κορυφαίος αφού κατάφερε να εφαρμόσει σε όλο της το μεγελείο την φράση «δύο μέτρα και δύο σταθμά» βλέποντας χέρι και πέναλτι του Βίντα στο Χαριλάου πριν έναν χρόνο παίρνοντας μια απόφαση που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο ενώ απόψε είδε… κάτι άλλο. Θυμίζουμε πως στο Χαριλάου η μπάλα από κεφάλια του Γιόνσον είχε βρει στο χέρι του Βίντα και ο Σιδηρόπουλος είχε δείξει την άσπρη βούλα ενώ σήμερα σε ακριβώς ίδια περίπτωση όταν η μπάλα από κεφάλια του Πέρεθ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Εμπο με τον Σιδηρόπουλο να μην παρεμβαίνει από το VAR.
Δειτε τις δυο φάσεις καρμπόν και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ελα βρε παιδιά άλλαξε ο κανονισμός και δεν το ξέρατε !!!Χαχαχα κοράκια !!!!!! Κόβετε βαθμούς κάθε χρόνο επιτέλους να σταματήσει η κοροϊδία και να μας σέβονται !
Το είχε πει στη συνέντευξη τύπου ο Αλμέιδα. Ότι πριν λίγες μέρες μας έκαναν σεμινάριο στα Σπάτα ότι από συμπαίκτη δεν είναι πέναλτι.
Στην ΑΕΚ ισχύει όλα τα χέρια εναντίον της.
2 γκολ μας ακύρωσαν με οσφπ για χέρι Πινέδα. Από το πόδι βρήκε μπράτσο αλλά χωρίς να πάει το χέρι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στη μπάλα αλλά η μπάλα στο χέρι.Το 1 το'βαλε ο Αραούχο κ το άλλο ο ίδιος.
Στο Αγρίνιο τεντωμένο χέρι κ βρίσκει στον πήχη
Το γκολ που ακύρωσαν στο Χαριλάου επειδή 2 πάσες πριν εγλυψε το χέρι του Κοϊτά.
Χέρι πέναλτι του Μορον =τίποτα (στο ίδιο παιχνίδι).
Έμαθε τον κανονισμό που ίσχυε 5 χρόνια στέρωντας 1 πρωτάθλημα από την ΑΕΚ με τους 2 βαθμούς που της έκοψε ....
Απλως αποδεικνυει ποσο κακος ειναι για διαιτητης και προσπαθει να γλυτωσει την θεση του! Κανονικα η ΟΥΕΦΑ πρεπει να του παρει την σφυριχτρα! Διακωμωδει το αθλημα!
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ...ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ...!!! Η ΕΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2-3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.....!!!!!! ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ...ΨΩΜΑΚΙ....
ότι γουστάρουν κάνουν ρε.. αφού με 50ρίσια διαιτησία δεν μπορούν. Κότες μια ζωή.
Πότε θα σταματήσει αυτος ο ακατάλληλος υπάλληλος της παράγκας Γκαγκατση να σφυρίζει. Πως γίνεται να μην υπακούν στις απλές εντολές και κανόνες του βαρ. Μαζική αντίδραση να τελειώσει το παραμύθι τους. Θα σας κεράσει πικρές φέτος η ΑΕΚ άρα όλους σας.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ....1 ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ.
ΛΑΜΟΓΙΑ!!!