Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της παρουσία στην Ευρώπη η ΑΕΚ! Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έγραψε ιστορία, καθώς επικράτησε της Σέλφος με 32-26 στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ, για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου του EHF European Cup και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.
Την επόμενη εβδομάδα στην Ισλανδία το δεύτερο παιχνίδι, όπου ΑΕΚ θα παλέψει για το διπλό και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Η ΑΕΚ μπήκε από νωρίς δυνατά και περιόρισε τους αντιπάλους της (8-5) μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το 16-12. Και στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση έδειξε πειθαρχία και πάθος (24-17) και ξέφυγε, φτάνοντας στην επικράτηση με 32-26.
ΑΕΚ (Βύρωνας Παπαδόπουλος): Πυριτίδου, Καρέλα, Βιτκόφσκα, Παναγιωτίδου 5, Παναγιωταράκου, Γκόμες 1, Σαμολαδά 5, Ζενέλι 5, Κατσίκα, Παζίνιο 6, Σαρκίρη, Μανιά 5, Γκονσάλβες 1, Γκόμες, Μπαβαρέσκο, Χένρικ.
Σέλφος (Ορν Θράσταρσον): Γιόχανσντότιρ, Τιρφινγκσντότιρ 3, Μπρασταρντότιρ 5, Μπγιορνσντότιρ 2, Γιόχανσντότιρ, Έιναρσντότιρ 4, Σίβερουντ 4, Άνταλστεινσντότιρ, Ρίκχαρντσντότιρ 1, Ρέικνταλ, Μπγιαρνάντοτιρ, Μπορκελσντότιρ, Μάκγνουσντοτιρ 5, Ομαρσντότιρ, Μπραγκαντότιρ 2, Αχελσντότιρ.
Διαιτητές: Γιάκουμπ Ούλιρ-Βόιτεκ Μπένους. Δίλεπτα: 2-4. Αποβολές: 0-1. Πέναλτι: 4/6-4/4.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Καλημέρα στη παρέα. Μεγάλη μέρα εχθές όπως τα είπατε φίλοι μου. Ομολογώ πως ενώ παρακολουθώ αρκετά την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια χθες την είδα για πρώτη φορά από κοντά.
Μου έκαναν εντύπωση όλες οι περιφερειακές μας με τρομερές κινήσεις απέναντι σε αρκετά ψηλότερες αθλήτριες,η τερματοφυλακαρα μας,η εξτρέμ μας στα αριστερά (φετινή προσθήκη αν δε κάνω λάθος) και το κοουτσαρισμα του Βύρωνα που δε ξέρω πόσο καλός προπονητής έχει γίνει αλλά με τη στάση του σώματος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του όταν μιλούσε στα κορίτσια έπειθε και εμένα που καθόμουν απέναντι και δεν άκουγα τίποτα.
Υγ. Φτιάξτε βρε παιδιά αυτούς τους πίνακες στο γήπεδο. Ο κεντρικός έχει πλέον τόσα καμμένα λαμπάκια που δε μπορείς να διαβάσεις τίποτα. Κι ο άλλος πίσω από το τέρμα μια απ' τα ίδια. Βλέπω καμιά φορά εικόνες από τα ΙΕΚ στην Ηλιούπολη και νομίζω ότι αυτοί παίζουν σε άλλη χώρα.
Καλησπέρα αδερφέ toni, ευχαριστούμε για την ανάλυση, δυστυχώς δεν είχαμε τη δυνατότητα μετάδοσης, κρίμα. Αν εννοείς το 7 στα εξτρέμ η Παναγιωτίδου ήταν και πέρυσι. Η Bavaresco έδειξε και στο δεύτερο μισό πέρυσι ότι είναι top class και με Πυριτίδου φαίνεται πως είμαστε πολύ καλά στο τέρμα. Για να δούμε λοιπόν που θα βγει η σαιζόν με ελληνοβραζιλιάνικη βερσιόν.
Πάντως δεν έχει τελειώσει το θέμα πρόκρισης καθώς απ'ότι είδα οι αντίπαλοι έχουν παίξει ήδη 4... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παιχνίδια φέτος.
Όπως είπε και ο αδερφός Ivano,η πιο μεγάλη βραδιά του τμήματος μέχρι την επόμενη.Μπράβο πρώτα απ' όλα σε όλες τις παίκτριες και σε όλους τους ανθρώπους,που είναι μέρος του οργανισμού στο συγκεκριμένο τμήμα.Οι ομάδες"μεγαλώνουν"μέσα από τους τίτλους και τις ευρωπαϊκές βραδιές και σήμερα το συγκεκριμένο τμήμα έκανε ένα ακόμα βήμα.Από πέρυσι έχουν μπει καλές βάσεις και μακάρι αυτό να συνεχιστεί και σε βάθος χρόνου να φτιαχτεί κάτι πραγματικά καλό,γιατί ο σύλλογος και το όνομα ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο συγκεκριμένο άθλημα είχε,έχει και θα έχει ξεχωριστή δυναμική.Όπως λέει και η φράση "η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα"με σωστό πλάνο,υπομονή και στήριξη και το τμήμα χάντμπολ γυναικών σε βάθος χρόνου θα κατακτήσει τίτλους και θα έχει σημαντικές επιτυχίες.
Μεγάλη βραδιά για το τμήμα γυναικών, μέχρι την επόμενη. Μπράβο σε όλες τις παίκτριες και το σταφ, με Βασιλακάκη manager δεν φοβόμαστε κανέναν!