Το Derby Della Capitale βάφτηκε τζαλορόσο, αφού η Ρόμα νίκησε με 1-0 τη Λάτσιο, χάρη στο γκολ του Λορέντσο Πελεγκρίνι.
Μια ήττα η οποία έχει κάνει άνω κάτω τους «λατσιάλι» και το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό. Μάλιστα, το έκανε ακόμη χειρότερο ο Νούνο Ταβάρες, ο οποίος βγήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο, πήγε έκανε μπάνιο και έφυγε από το γήπεδο!
Γεγονός το οποίο προκάλεσε την οργή τόσο των συμπαικτών του, όσο και των οπαδών της Λάτσιο, οι οποίοι τον έκραζαν στα social media, απειλώντας τον μέχρι και για τη ζωή του. Φυσικά, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο από την ομάδα και έπειτα να αντικαταστήσει τις σχέσεις του με τους οπαδούς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!