Στο φετινό ρόστερ της ΑΕΚ τα νέα πρόσωπα είναι πολλά. Ένα εξ αυτών έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τις συστάσεις που το συνοδεύουν να είναι πάρα πολύ καλές. Ο Ντράγκαν Σάκοτα έψαξε βαθιά την αγορά, για τον αντικαταστάτη του Σι Τζέι Μπράις και βρήκε τον παίκτη που ήθελε στο πρόσωπο του Αντόνις Αρμς.
Παίκτης με τεράστιο κίνητρο, όρεξη και διάθεση για δουλειά, κάτι που έδειξε από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην Ένωση. Στα φιλικά προ ημερών έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ένωσης σε σταθερή βάση. Κι όλα αυτά την ώρα που για πρώτη φορά βιώνει μια διαφορετική κατάσταση, μπασκετικά, με την παρουσία του σε ομάδα της Ευρώπης.
»Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο», ήταν τα πρώτα λόγια του Αρμς, που μίλησε στο Athletiko για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και πρόσθεσε. «Η μετάβαση είναι σίγουρα διαφορετική επειδή το παιχνίδι είναι διαφορετικό εδώ. Όντας σε μια πιο κλειστή επίθεση, πιο κλειστή άμυνα όπου όλοι είναι στην ομάδα βοήθειας, σε αντίθεση με το NBA όπου υπάρχει ανοιχτός χώρος και μπορείς πραγματικά να εκμεταλλευτείς τις ατομικές σου επιθέσεις και όσα σχετίζονται με αυτή. Αυτή ήταν η μόνη πραγματικά μεγάλη μετάβαση για μένα».
Αποτέλεσε ένα από τα σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση που πήρε τις προηγούμενες εβδομάδες; «Η απόφασή μου μπορώ να πω ότι κράτησε αρκετά. Με τον ατζέντη μου, τον Μάικ Τζορτζ, ήθελα να βάλω το όνειρό μου πάνω απ' όλα και να προσπαθήσω να δω ποιες γνωστές επιλογές είχα εκεί πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση να έρθω στο εξωτερικό. Νομίζω ότι αυτή ήταν μια εξαιρετική απόφαση για μένα και προχωρώντας πιστεύω ότι και για την ΑΕΚ θα είναι μια καλή απόφαση».
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη πατώντας ΕΔΩ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!