Τον Ιανουάριο του 2023 η Αλ Αχλί δαπάνησε 23 εκατ ευρώ για να αποκτήσει τον Ρενάν Λόντι από την Μαρσέιγ, με τον Βραζιλιάνο να καταγράφει συνολικά 56 συμμετοχές με 4 γκολ και 11 ασίστ.
Ο 27χρονος μπακ, ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένος από την ζωή στην Σαουδική Αραβία και χρησιμοποίησε τη νομική οδό για να λύσει το συμβόλαιό του με τους Σαουδάραβες.
«Τις τελευταίες εβδομάδες, προσπάθησα να καταλήξω σε φιλικό διακανονισμό με τη Χιλάλ, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση. Ο δικηγόρος μου ενημερώθηκε και έκανε τις απαραίτητες ενέργειες», ανέφερε ο Βραζιλιάνος μπακ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!