Κοντινό όμορφο ταξίδι, δυνατή εξέδρα, αγάπη και συμπαράσταση, ένα γκολ, clean sheet και το κυριότερο 3 πόντοι. Συνεχίζει η ΑΕΚ από τέλη Ιουλίου να πετυχαίνει ότι στόχο έχει πριν αρχίσει το παιχνίδι.
Δεν είναι είναι εύκολα διαχειρίσιμο αυτό αλλά αν μη τι άλλο όσο περνάνε οι μέρες και μετρώντας πλέον 9 επίσημα παιχνίδια με τρεις προκρίσεις στην Ευρώπη και τρεις νίκες στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό η ΑΕΚ του Νίκολιτς δείχνει πως πολύ γρήγορα έχει μάθει να παίρνει αυτό που θέλει με οποιονδήποτε τρόπο. Φτάνει στο γκολ με όλους τους τρόπους, δίνει στους αντιπάλους τόσο λίγες ευκαιρίες που χθες στη Λιβαδειά φάνηκαν πάρα πολλές οι τρεις του Λεβαδειακού, ελέγχει σε ποσοστό 80-85% του χρόνου τα παιχνίδια με εξαίρεση τις Βρυξέλες και με λίγο μεγαλύτερη ευστοχία και αποτελεσματικότητα θα είχε τελειώσει όλα τα ματς σε πολύ πιο χαλαρό μουντ. Ακόμη και το χθεσινό στη Λιβαδειά, απέναντι σε μια από τις δυσκολότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος από την τέταρτη θέση και κάτω, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με πολύ λιγότερο άγχος αν και όταν ακούγεται το τριπλό σφύριγμα με το σκορ 0-1 η… μουσική είναι υπέροχη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ομάδα παρουσιάστηκε σοβαρή, ψύχραιμη και αποτελεσματική όταν έπρεπε. Πιστεύω όταν ο γιοβιτς βρει περισσότερο ρυθμο θα δώσει πολλά στην επίθεση, είναι λογικό αυτή την χρονική στιγμή να είναι λίγο "εκτός".
Ένα άλλο πράγμα που παρατηρώ είναι ότι όταν η ομάδα σκοράρει, δίνει την μπάλα στον αντίπαλο με την λογική ότι θα κυνηγήσει την ισοφάριση, και προσπαθεί να βγει στην κόντρα για το 0-2 και να καθαρίσει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ουσιαστικά το παιχνίδι. Χωρίς καμία πρόθεση κριτικής στον εξαιρετικό προπονητή μας ( είμαι πέρα από ευχαριστημένος μέχρι τώρα), φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή το πληρώσουμε αυτό. Η απόκρουση του Φώτη ήταν καθοριστική χθές. Θα περιμένω να δώ μήπως το δουλέψει το κομμάτι αυτό, αλλά ίσως θα έπρεπε να κρατάμε περισσότερο μπάλα. Απλά μια γνώμη χωρίς διάθεση κριτικής στον κοουτς.
Φώτης = Θωμάς. :)
Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξη του Κοϊτά καθώς είναι συνεπής ανασταλτικά και επιθετικά. Θυμάμαι πέρυσι που πάντα έψαχνε ως και εκβίαζε το σουτ, ενώ φέτος είναι πιο δημιουργικός και αποτελεσματικός.
Ο Στρακόσια, εικάζω ότι προπονείται σωστά (είχα διαβάσει ότι πέρυσι ένιωθε το σώμα του βαρύ), έχει καλή ψυχολογία και επίσης του ταιριάζει περισσότερο ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είναι λίγοι οι κενοί χώροι και μπορεί να διαβάσει σωστά τις φάσεις.
Σε αντίθεση με τις εποχες που ειχαμε κατοχη μπάλας 80-20, χθες η κατοχή μπάλας ήταν 53-47 για τον Λεβαδειακό!
Η ΑΕΚ στο τέλος αμυνόταν στο ένα τρίτο του γηπέδου, αλλά η εικόνα της ομάδας σου έδινε αισιοδοξία καθώς δεν έβλεπες τρικυμία.
Ξεκάθαρα έργο Νίκολιτς.
ΥΓ: Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Λεβαδειακού!
Ο Λεβαδειακός φέτος έχει αρκετά καλή ομάδα και παρότι σχετικά δύσκολα πήραμε την νίκη.
Η ομάδα χτίζεται σιγά-σιγά και θέλει υπομονή καθώς αρκετές μεταγραφές ήρθαν την τελευταία στιγμή και δεν έχουν βρει ακόμα τα πατήματα τους.
Το θετικό είναι πως βρίσκει λύσεις από τον πάγκο και αυτό οφείλεται εκτός από το βάθος στο ρόστερ σε μεγάλο βαθμό και στον Νίκολιτς που διαβάζει τα παιχνίδια.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο Ρότα χθες δεν ήταν καλός, χρειάζεται επειγόντως μια μεταγραφή. Ο Πήλιος αμυντικά τα πήγε καλά, αλλά μπροστά δεν είχε καθαρό μυαλό. Ο Γιόβιτς θέλει χρόνο να βρει την φόρμα του, φάνηκε όμως ότι ξέρει μπάλα.
Αναμένουμε να βρουν ρυθμό οι Γκρούγιτς, Καλοσκάμης και Ζοάο Μάριο και να επιστρέψει ο Περέιρα και θα δούμε ωραία μπάλα φέτος.
εδώ μέσα έγραφα για τον Αντρέα της Κηφισιάς τότε που έφυγε ο αλγερινός οτι έπρεπε για αντικαταστάτης του . ο Μιχος έγραψε κάποτε ότι είναι λίγος. εσείς που είστε κοντά δεν ανοίγεται τα μάτια στο πρόεδρο. Είναι οτι πρέπει στο ρόμβο.
Τον χειμώνα παίρνουμε Τσάπρα και Τετέη και αναβαθμίζεται η θέση του δεξιού μπακ και του σέντερ φορ. Από ότι ξέρω/άκουσα ο Τετέη δηλώνει και ΑΕΚτζής. ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Εκεί στη διοίκηση τον είδαν τον τσαπρα???τι περιμένουμε??
Να επανέλθει ο γκατσινοβιτς, αυτό περιμένουμε.
Μια χαρά χτες. Δύσκολη ομάδα ο Λεβαδειακος, international break με παίχτες που έκαναν τον γύρο του κόσμου, καλά διαστήματα, 0 παθητικό, 3 βαθμοί. Υπάρχουν αδυναμίες, τις βλέπει ο προπονητής, θα δούμε πώς θα πάει. Προς το παρόν είμαστε πολύ καλά και πάμε παιχνίδι-παιχνίδι χωρίς να ακούμε τον θόρυβο από τα "αντικειμενικά" Μέσα. Συνεχίζουμε αγριεμένοι.
Φάνηκε από το καλοκαίρι τι ποιότητας προπονητής είναι ο Nikolic. Σοβαρός , χωρίς παράλογα πειράματα , χωρίς να βάζει τον χαφ τερματοφύλακα και τον φορ αριστερό μπακ , χωρίς να είναι δογματικός , προσαρμόζεται στον αντίπαλο και στις ανάγκες του παιχνιδιού , προσαρμόζεται ανάλογα με τους παίχτες που έχει στην διάθεση του και δεν απαιτεί από τους παίχτες να προσαρμοστούν στις δικές του αγκυλώσεις , ευέλικτος και με αντίληψη , μεστές δηλώσεις χωρίς αμπελοφιλοσοφίες , πραγματιστής και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ όχι ονειροπόλος! Ριμπαλτα ευχαριστούμε που μας έφερες στην ομάδα τον Marko Nikolic. Συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι μέχρι το τέλος!
Συμφωνώ σε όλα, αλλά ετοιμάσου να δεις γκατσι δεξί μπακ, χαχαχα. Όχι ότι δεν έχει παίξει ποτέ εκεί και πέρα από την πλάκα πιστεύω ότι θα πάει και καλά μόνο και μόνο επειδή τον επιλέγει ο Νίκολιτς για την συγκεκριμένη θέση, άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω από εμάς.
Έλα ΑΕΚάρα καλημέρα.
Δεν μπόρεσα να δω το ματς ελέω υποχρεώσεων, το άγχος να κοιτάς το κινητό κάθε τρεις και λίγο ανυπέρβλητο. Πίστευα στην νίκη ακόμα και αν δεν είχα εικόνα του ματς κι ας ήταν 0-0 μέχρι το 65+. Πιστεύω πολύ στο μομέντουμ μιας ομάδας και αυτή την στιγμή η ΑΕΚ ως προς τα αποτελέσματα το έχει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτό το μονέντουμ. Όχι, φυσικά, επειδή κάποια αόρατη δύναμη το έχει επιβάλλει αυτό, κάποιοι άνθρωποι έχουν δουλέψει για να συμβεί.
Μόνο από τις φάσεις δυο-τρεις παρατηρήσεις υπάρχουν:
- Πολύ καλό σημάδι για το μέλλον η παρουσία Στρακόσια ως προς το πόσα μπορεί να πετύχει η ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τέρμα που να περιμένεις ότι θα σου διασφαλίσει βαθμούς στις 1-2 φορές που θα χρειαστεί σε ένα ματς, και ενδεχομένως και να σου δώσει και κάποια ματς "μόνος" του. Έτσι πρέπει να συμβαίνει σε μια μεγάλη ομάδα κι έτσι μπορείς να φτάσεις και σε υπερβάσεις (βλ. Ευρώπη ίσως?).
- Ο Γιόβιτς δυστυχώς δεν είναι ακόμα έτοιμος σωματικά. Δεν ξέρω πόσο εύκολα πράγματα είναι αυτά, αλλά φάνηκε σαν να μην εκμεταλλεύτηκε την διακοπή όσο θα έπρεπε.
- Ζίνι παιχτικά και σωματικά είναι έτοιμος για ΑΕΚ. Χρειάζεται λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση στα τελειώματα του και θα είναι έτοιμος και πνευματικά.
- Ρότα στην φάση του 89' κλασικά βηματάκια προς τα πίσω που για αντίπαλο με ποιότητα είναι βούτυρο στο ψωμί του. Ας το δουλέψει έστω και τώρα λίγο καλύτερα αυτό το πράγμα γιατί δεν είναι πρώτη φορά που έχει καταλήξει σε επικίνδυνη κατάσταση για την ομάδα.
Πολύ σπουδαία νίκη, τεράστιας σημασίας στην οικονομία του πρωταθλήματος, ογκόλιθος λαός και προχωράμε βήμα βήμα να τους τρελάνουμε!
Η διοικηση πρεπει να διαφυλαξει πασει θυσια τις επενδυσεις της και το καλο ξεκινημα. Αλλα κυριως επικοινωνιακα απο την απιστευτη προπαγανδα των γαυρων που εχουν ξαμολησει τα σκυλια τυπου Σπαθα κλπ αλλα και τα καναλια να λενε οτι ο Λεβαδειακος χθες αδικηθηκε.... Δηλαδη ακουσαμε οτι το γκολ του Λεβαδειακου επρεπε να μετρησει και εγινε και πεναλτυ . Οι καρτουλες βγαινουν ευκολα ( ο ολυμπιακος δεν εχει παρει καμμια!!!)