Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Λοβέρδος: Καταλαβαίνω την ακρίβεια. Ζω μόνο από την βουλευτική αποζημίωση

Με (τουλάχιστον) 7.000 ευρώ τον μήνα ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι νιώθει τον κόσμο που δίνει μάχη να βγάλει τον μήνα 

 

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος τόνισε ότι καταλαβαίνει τις δυσκολίες που έχει δημιουργήσει η ανεξέλεγκτη ακρίβεια γιατί και αυτός ζει μόνο από τη βουλευτική αποζημίωση του.

Ο Λοβέρδος, ο οποίος στο παρελθόν έχει υποπέσει σε επικές γκάφες όπως το γεγονός ότι παρουσίασε τον… Μαέβιους Παχατουρίδη σαν πραγματικό πρόσωπο, υποστήριξε ότι ψωνίζει ο ίδιος στο σούπερ μάρκετ και βλέπει ότι με όσα παίρνει ως βουλευτής η κατάσταση είναι δύσκολη.

Οι βουλευτές ξεκινούν από «βασικό» μισθό 7.000 ευρώ και με διάφορες προσαυξήσεις και συμμετοχές σε επιτροπές μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 20.000 ευρώ τον μήνα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ