Στις 11 το πρωί, στο "Σεραφείδειο", η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει, κεκλεισμένων των θυρών, τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε φιλική αναμέτρηση.
Η Ένωση θα παραταχθεί χωρίς τους έντεκα διεθνείς και ο Μάρκο Νίκολιτς θα έχει την ευκαιρία να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες που ως τώρα δεν έχουν παίξει πολύ ενώ πιθανότατα θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Μάρκο Γκρούγιτς.
Σημειώνεται ότι στη τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Β', ο Νίκος Κούστας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


αντε μωρε ντροπης πραματα...ουτε μια μεταδοση για το παγκοσμιου ενδιαφεροντος προπονητικο φιλικο με ολοκληρο ΠΑΣ Ιωαννινα,ουτε λεξη,ουτε κουβεντα-ροβεντα!!τς...τς...τς...δεν μας λενε τιποτα,δεν του περνουνε παικτες,εχουνε αφησει την ομαδα γυμνη,ουουουουουου σα δεν ντρεπονται....κλαψ,λυγμ,ζμπαρακουεκ,μιρλα,κλαψα,γκρινια,μιρλα,κλαψα,γκρινια κ.ο.κ.
Κεκλεισμένων και για τους δημοσιογράφους?
Με λιγα λογια, χωρις τηλεοπτική καλυψη?