Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μπόσκο και Αντμίρα: Έρωτας και θάνατος στο υπό πολιορκία Σαράγεβο

Ένας Σέρβος και μια Μουσουλμάνα ερωτεύονται στο Σαράγεβο. Όταν ο πόλεμος και το μίσος διαλύουν την πόλη προσπαθούν να επιβιώσουν. Μια ιστορία από τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας που θυμίζει αρχαία τραγωδία  

Την Πρωτοχρονιά του 1984 ο Μπόσκο και η Αντμίρα έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Ήταν 16 ετών και ζούσαν στο περήφανο για τη θρησκευτική και πολιτιστική ποικιλομορφία του Σαράγεβο. Ο Μπόσκο ήταν Σέρβος χριστιανός και η Αντμίρα μουσουλμάνα αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον μεγάλο τους έρωτα.

«Μόνο η γιαγιά είχε στην αρχή αντιρρήσεις, αλλά όταν γνώρισε τον Μπόσκο τον αγάπησε όπως όλοι μας» λέει η μητέρα της Αντμίρα, Νέρα.

Ζούσαν ευτυχισμένοι και σχεδίαζαν ένα κοινό μέλλον όταν ήρθε το τέλος της περίφημης «γιουγκοσλαβικής αδελφότητας και ενότητας» του Τίτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ