Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Κυριακόπουλος κλήθηκε στην Εθνική

Για να καλύψει το κενό του Γιαννούλη ο οποίος τραυματίστηκε 

 

Στην Εθνική Ελλάδας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κλήθηκε ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Θα καλύψει το κενό που δημιούργησε ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη στο ματς της Άουγκσμπουργκ με την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga.

Ο Έλληνας άσος της γερμανικής ομάδας ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Δανία, στις 5 και 8 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ, στο Καραϊσκάκη.

Η τελευταία φορά που είχε κληθεί και αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο Κυριακόπουλος ήταν το καλοκαίρι του 2024 για τα φιλικά με Γερμανία και με τη Μάλτα, με την οποία είχε παίξει για 90 λεπτά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ