Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση (31/8, 20:00) με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
Εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Τόμπι Αλάγκμπε, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο γόνατο. Από εκεί και πέρα οι Φρόκου, Οκό και Τζανδάρης δεν είναι στις επιλογές του προπονητή των Αρκάδων για το ματς με το Δικέφαλο. Αντίθετα στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη τέθηκαν για πρώτη φορά οι νεοαποκτηθέντες Ζούνιορ Μεντιέτα και Ντάνι Φερνάντεθ.
Η αποστολή του Αστέρα AKTOR: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Ιβάνοφ, Σίπτσιτς, Σιλά, Τριανταφυλλόπουλος, Άλχο, Καστάνιο, Πομόνης, Φερνάντεθ, Γιαμπλόνσκι, Έντερ, Μούμο, Καλλαντζή, Μπαρτόλο, Μεντιέτα, Γκιοακίνι, Εμμανουηλίδης, Καλτσάς, Κετού, Μακέντα, Χαραλαμπόγλου
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!