Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τολιόπουλος: Δύσκολο μετά από τρεις μήνες χωρίς παιχνίδι να είμαι 100% έτοιμος, αλλά η ομάδα με βοηθά (VIDEO)

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου μετά τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιταλία

Στον τραυματισμό που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός, αλλά και στη βοήθεια που έχει από τους συμπαίκτες στάθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος μετά το φιλικό με την Ιταλία. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο μετά από τρεις μήνες χωρίς παιχνίδι να είμαι 100% έτοιμος. Είχα μια θλάση πρώτου βαθμού, έπρεπε να μπω πιο προσεκτικά, αλλά η ομάδα με βοηθά και νιώθω αρκετά καλά από τώρα.

Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μαζί, ξέρουμε τη φιλοσοφία, πώς πρέπει να παίξουμε και τι να κάνουμε στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δεχτεί πολλούς πόντους για την ταυτότητά μας, στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την ένταση στην άμυνα, βάλαμε τα σουτ και γυρίσαμε το παιχνίδι.

Δεν σκεφτόμαστε μόνο επίθεση ή μόνο άμυνα, όλοι πρέπει να συμμετέχουμε και στα δύο κομμάτια».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ