Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μακρόν: Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη, η κατάσταση για την Ευρώπη είναι εξαιρετικά σοβαρή

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «δεν πρέπει να δείξουμε αδυναμία ενώπιον της Ρωσίας»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, εξέφρασε την απαισιοδοξία του σχετικά με τις προθέσεις της Ρωσίας, ενόψει των καθοριστικών συνομιλιών που πρόκειται να διεξαχθούν αύριο στην Ουάσινγκτον.

«Με ρωτάτε αν πιστεύω ότι ο Πούτιν θέλει ειρήνη. Νομίζω ότι η απάντηση είναι όχι», ανέφερε ο Μακρόν, επισημαίνοντας παράλληλα πως «η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή, όχι μόνο για την Ουκρανία αλλά και για την Ευρώπη».

Ο Γάλλος ηγέτης υπογράμμισε ότι ο κοινός στόχος των Ευρωπαίων είναι «μια ισχυρή και διαρκής ειρήνη για την Ουκρανία» και επανέλαβε ότι «θέλουμε η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας να γίνει σεβαστή». Μάλιστα δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «δεν πρέπει να δείξουμε αδυναμία ενώπιον της Ρωσίας».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ