Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Στην Έλτσε ο Αντρέ Σίλβα

Ο Πορτογάλος επιθετικός θα συνεχίσει στην Ισπανία την καριέρα του

Δημοσίευμα του γνωστού δημοσιογράφου Εμρέ Κονούρ ήθελε έξι ομάδες τις Μπεσίκτας, Αλ Ετιφάκ, Ελλάς Βερόνα, Σασουόλο, Θέλτα και Ράγιο Βαγιεκάνο να έχουν  καταθέσει πρόταση στην Λειψία για τον Αντρέ Σίλβα ενώ ακούστηκε και το όνομα του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος όμως, τελικά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έλτσε που θα είναι ο τρίτος σύλλογος που θα αγωνιστεί στην Ισπανία μετά τη Σεβίλη και τη Σοσιεδάδ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με δημοσίευση του κάνει λόγο για συμφωνία της Λειψίας με την Έλτσε.

«Η Έλτσε κατέληξε σε κατ' αρχήν συμφωνία για την υπογραφή του Αντρέ Σίλβα ως νέου επιθετικού. Συμφωνία με τη Λειψία για την ένταξη του Πορτογάλου επιθετικού στο πρότζεκτ της Έλτσε» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο γερμανικός σύλλογος τον είχε αποκτήσει το 2021 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντί 20 περίπου εκατομμυρίων ευρώ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ