Τη φοβερή του αγωνιστική κατάσταση επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Diamond League του Χορζόφ.
Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ με 6.08μ, άφησε τα δύο πρώτα ύψη στον αγώνα του στην Πολωνία και μπήκε απευθείας στα 5.70μ, τα οποία πέρασε χωρίς καμία δυσκολία. Έπειτα, άφησε τα 5.80μ για να συνεχίσει στα 5.90μ, όπου έκανε ένα άρτιο, μεγάλο άλμα και για να το περάσει εντυπωσιακά.
Το ίδιος ακριβώς συνέβη και στα 6 μέτρα, εκεί που ο "Μανόλο" απέδειξε για πολλοστή φορά φέτος πως βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και πως τα εξάμετρα άλματα είναι πλέον συνήθεια για εκείνον, αφού υπερέβη τα 6.00μ χωρίς πρόβλημα με το πρώτο του άλμα. Αυτός ήταν ο δέκατος αγώνας του Καραλή στον οποίο καταγράφει άλμα μεγαλύτερο των 6 μέτρων.
Την πρώτη θέση κατέκτησε, όπως αναμενόταν, ο Ντουμπλάντις, καθώς πέρασε με τη 2η το 6.10, ενώ είχε και 3 αποτυχημένες στο 6.20.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!