PREMIER LEAGUE-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΦΟΥΛΑΜ: 1-0
Γήπεδο: AMEX
Στο 4’ η Μπράιτον σκόραρε με τον Μίντε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 9’ η Φούλαμ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κινγκ για να πάρει εκείνη κεφάλι στο σκορ. Στο 28’ η κεφαλιά του Μιτόμα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Λένο, ο οποίος στο 43’ είχε την απάντηση στο σουτ του Ρούτερ. Στο 48’ ο Χιμένεθ δεν κατάφερε να νικήσει τον Φερμπρούγκεν από καλή θέση και στο 53’ η Μπράιτον κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπέργκε πάνω στον Ρούτερ. Ο Ο’Ράιλι ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Λένο για το 1-0. Στο 77’ ο Λένο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το μακρινό σουτ του Γκόμεζ και στο 87’ η κεφαλιά του Νταν κατέληξε στην λάθος πλευρά των διχτυών. Στο 90+7’ η Γουέστ Χαμ κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Ο Σούτσεκ εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα της Μπράιτον δεν έδιωξε καλά και ο Ροντρίγκο Μουνίθ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 1-1.
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Φερμπρούγκεν, Ντε Κάιπερ, Φαν Χέκε, Ντανκ, Βίεφερ, Αγιάρι, Μπαλέμπα(69’ Γκόμεζ), Μιτόμα(83’ Γκρούντα), Ο’ Ράιλι, Μίντε(69’ Καντιόγλου), Ρούτερ(69’ Γουέλμπεκ).
ΦΟΥΛΑΜ: Λένο, Τετέ, Μπάσεϊ, Άντερσεν, Κουένκα(84’ Καστάν), Μπέργκε(66’ Κάρνεϊ), Λούκιτς, Ιβόμπι(66’ Τραορέ), Γουίλσον, Κινγκ, Χιμένεθ(66’ Μουνίθ)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

