Το πρωί της Πέμπτης, μέλη του ΠΑΜΕ μαζί με ναυτεργατικά και εργατικά σωματεία επιχείρησαν νέο «μπλόκο» σε Ισραηλινούς τουρίστες, έξω από την πύλη 12 του λιμανιού του Πειραιά.
Πρόκειται για τους τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου Crown Iris, το οποίο την Τετάρτη είχε καταπλεύσει στον Βόλο, με συνέπεια να σημειωθούν επεισόδια.
Στο σημείο συγκεντρώθηκαν περίπου 500 άτομα ενώ αναπτύχθηκε ισχυρή αστυνομική παρουσία.
Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διαμαρτυριών που οργανώνουν συνδικάτα και φορείς κατά της παρουσίας ισραηλινών τουριστικών αποστολών στην Ελλάδα, με αφορμή τις εξελίξεις στη Γάζα.
«ΣΤΟΠ στην εμπλοκή και στη στήριξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού Λαού» ήταν το σύνθημα των συγκεντρωμένων.
KANONIKA ΔIEΞAΓETAI ΠΛΕΟΝ H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN ΣTHN ΠEPIOXH TOY ΠEIPAIA.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!










