Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζει ο Βίτορ Περέιρα την πρεμιέρα της σεζόν στην Premier League, όπου οι Γουλβς θα υποδεχτούν το Σάββατο το βράδυ τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μολινό (19:30), σε ένα ματς που θα απολαύσετε από τα κανάλια Novasports..
Ο Πορτογάλος τεχνικός, που πέρασε το καλοκαίρι σε φάση αναδόμησης του ρόστερ, έχει δει σημαντικές αλλαγές στην ομάδα του από τον περασμένο Μάιο, όταν ολοκληρώθηκε η προηγούμενη σεζόν. Παρά τις ανακατατάξεις, δηλώνει απόλυτα αισιόδοξος.
Μεταξύ άλλων τόνισε στο επίσημο σάιτ της ομάδας πως:
«Είμαι αισιόδοξος και ενθουσιασμένος γιατί αυτό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και, για μένα, είναι χαρά μου να βρίσκομαι εδώ. Στο ποδόσφαιρο, κάθε σεζόν είναι μια νέα σεζόν. Πάντα πρέπει να επανεφευρίσκεις τον εαυτό σου γιατί θα αντιμετωπίσουμε διαφορετικές προκλήσεις. Πρέπει να ανοικοδομήσουμε την ταυτότητά μας, να ενισχύσουμε την ταυτότητά μας και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο.
Έχουμε μερικούς νέους παίκτες και περιμένω έναν ή δύο ή τρεις ακόμη, και ο σύλλογος εργάζεται πάνω σε αυτό, οπότε θα δούμε, καθώς δεν μπορώ να πω τώρα ότι είμαστε στο καλύτερο επίπεδό μας, χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για αυτό.
Αλλά αυτή είναι η μαγεία που χρειάζομαι στη ζωή μου για να δουλέψω. Να δημιουργώ κάθε φορά, να εκφράζω τη δημιουργικότητά μου επειδή μου αρέσει να δημιουργώ νέα πράγματα. Για μένα, κάθε σεζόν είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσω, να ξαναχτίσω και να εκφραστώ, ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτές είναι οι πεταλούδες και το πάθος που νιώθω.
Χτίζουμε αυτό που είναι η ιδέα μας για το ποδόσφαιρο. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε το επίπεδο, αλλά κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην άμυνα και στην επίθεση και πιστεύω στη δουλειά μας και πιστεύω στην ομάδα.»
Για την πρεμιέρα με τη Μάντσεστερ Σίτι:
«Ο επόμενος αγώνας είναι η Μάντσεστερ Σίτι και ξέρω ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα κάθε παιχνίδι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα παιχνίδι κορυφαίου επιπέδου και πρέπει να αναζητήσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Έχει να κάνει με το να είμαστε ο εαυτός μας και να εκφραζόμαστε στο καλύτερο επίπεδό μας, επειδή αυτός είναι ο ανταγωνισμός ή η πρόκληση.
Ο Γκουαρδιόλα είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και είναι κάποιος που έχει την ικανότητα να επανεφεύρει τον εαυτό του, και τώρα πρέπει να επανεφεύρει και την ομάδα του.
Είναι ένας κορυφαίος προπονητής και τον θαυμάζω επειδή δίνει πολλά στο ποδόσφαιρο, δίνει νέα πράγματα – είναι σαν να ανακαλύπτεις διαφορετικούς κόσμους και προσπαθεί κάθε φορά να ανακαλύψει κάτι νέο. Αλλά κι εγώ έτσι νιώθω το ποδόσφαιρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

