Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε 10 μέρες στην Ταϊλάνδη έχει στρέψει το ενδιαφέρον της η Εθνική γυναικών, η οποία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις προπονήσεις. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, η γαλανόλευκη θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Σλοβακία.
Το πρώτο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 19:00 στο κλειστό του Μετς, λόγω του αγώνα της Εθνικής ανδρών με την Βόρεια Μακεδονία για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ στο κλειστό του Ρέντη.
Την Πέμπτη 14 Αυγούστου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο φιλικό, αυτή τη φορά στο «Μελίνα Μερκούρη».
Η είσοδος και στα δύο φιλικά είναι ελεύθερη.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!