Η Τζένη Μπαλατσινού, δεν δίστασε να καταδικάσει δημοσίως τα έκτροπα με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο και τη γενική εικόνα της ομάδας της και πήρε... θέση. Με ανάρτηση της στο twitter, η σύζυγος του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού, Πέτρου Κωστόπουλου, έχει το θάρρος της γνώμης της και όπως δήλωσε την Δευτέρα (21/02) στον λογαριασμό της: "Ντρέπομαι που είμαι ο Ολυμπιακός"!
Μάλιστα προφανώς λόγω της απήχησης που είχε η πρώτη ανάρτηση , η Τζένη αισθάνθηκε την ανάγκη να επανέλθει και με δεύτερο μήνυμα λέγοντας αυτή τη φορά ότι: "Την αλήθεια πρέπει να τη λες και ας αφορά την καμπούρα σου...". Σωστή η Τζένη
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ,ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
ΑΛΛΑΞΕ ΟΜΑΔΑ!!!!
Και σε 5-6 εβδομαδες και σε 5-6 εβδομαδες θα ειμαστε στε στε Πρωταθλητες... σιγα τωρα τις ντροπες.... Εμεις θα το χαρουμε το ιδιο!!!! Μπραβο Ολυμπιακαρα μας!!!!
ΕΤΣΙ ! ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ !
σωστη ο παιχτης!!!! παντελονατη
Μπράβο της για τις δηλώσεις.....!!!
Μπράβο Τζένη, είσαι παρα πολύ έντιμη. Και γίνεται σημαντικότερη η στάση σου, αν αναλογιστεί κανείς ότι είσαι σύζυγος του γνωστού Κωστόπουλου, που έχει επωφεληθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από την κυριαρχία (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του Ολυμπιακού τόσα χρόνια. Μπράβο σου ρε Τζένη.
Ατελειωτος εφηβικος αυνα....μος αυτη η κοπελα