Συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης και το σημερινό (03/08) πρόγραμμα, περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας να είναι στραμμένο στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που θα ξεκινήσει στις 20.00. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, όπου ο προπονητής της ομάδας Μάριο Γκόμες έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει συστήματα και σχήματα, προκειμένου να βγάλει τα δικά του πολύτιμα συμπεράσματα εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Τα φιλικά θα βοηθήσουν σημαντικά στο μοντάρισμα της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Λάρισα.
Για αυτό το λόγο τα δύο επόμενα φιλικά τεστ με Ηλυσιακό, Ηλιούπολη θα γίνουν στην Τρίπολη.
Στα της προπόνησης, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, ήταν ο Ίσραελ Νταμόντε, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και πολύ σύντομα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
