Με ένα νέο όνομα στο πλαίσιο της ενίσχυσης που αναζητά στις θέσεις των χαφ, εμπλέκουν οι Ιταλοί τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος του «Football Italia», Αλφρέδο Μπεντούλα, οι «πράσινοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Μάρτιν Παγέρο της Ουντινέζε.
Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, στο «κυνήγι» του 26χρονου Αργεντινού χαφ - με ιταλικό διαβατήριο - βρίσκεται τόσο η Παλμέιρας, όσο και Ατλέτικο Μινέιρο, ωστόσο, προς ώρας δεν έχουν καταφέρει να έρθουν σε συμφωνία με τον σύλλογο του Ούντινε, για αυτό και το «τριφύλλι» φέρεται να τον έχει βάλει στο... μάτι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!