Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συγκίνηση στο Άνφιλντ και «You'll never walk alone» για τον Ζότα (VIDEO)

Οι φίλοι της Λίβερπουλ τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Πορτογάλου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για πρώτη φορά, μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν, η Λίβερπουλ έπαιξε μπροστά στο κοινό της, αφού υποδέχτηκε, στο "Άνφιλντ", την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε φιλικό προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας επικράτησαν 4-1, σε ένα παιχνίδι όπου τιμήθηκε η μνήμη του αδικοχαμένου Ντιόγκο Ζότα. Αρχικά, πριν το ματς, οι φίλοι της Λίβερπουλ άφηναν λουλούδια, έξω από το γήπεδο, και, πριν από τη σέντρα, τραγούδησαν "You'll never walk alone", για τον Πορτογάλο και τον αδελφό του.

Επίσης, στο 20ο λεπτό, το παιχνίδι διεκόπη και ακολούθησε παρατεταμένο χειροκρότημα, από ποδοσφαιριστές και φιλάθλους, στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα, που φορούσε τη φανέλα με το "20", μια φανέλα που, με απόφαση της Λίβερπουλ, έχει αποσυρθεί.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ