Πουλί έπεσε πάνω σε ρύγχος αεροσκάφους, την ώρα που απογειωνόταν από αεροδρόμιο της Ισπανίας, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στο Airbus.
Το Airbus του ισπανικού αερομεταφορέα Iberia που εκτελούσε την πτήση IB579 με προορισμό το Παρίσι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μετά το τρομακτικό συμβάν το απόγευμα της Κυριακής.
Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν το ρύγχος του Airbus κατεστραμμένο στο αεροδρόμιο Madrid-Barajas της ισπανικής πρωτεύουσας.
Το υλικό στο μπροστινό μέρος είχε πέσει από το αεροσκάφος, ένα Airbus A321-253NY, ενώ σε μια φωτογραφία διακρίνεται μέσα σε έναν από τους κινητήρες το νεκρό πουλί.
Iberia Airbus A321XLR Returns Safely to Madrid After Bird Strike Damages Nose Cone
— SLCScanner (@SLCScanner) August 3, 2025
Madrid, Spain – August 3, 2025 – An Iberia Airbus A321-253NY (XLR), operating flight #IB579 to Paris Orly Airport, safely returned to Madrid-Barajas Adolfo Suárez Airport (MAD) after a bird strike… pic.twitter.com/8pli20NXxZ
Σύμφωνα με δεδομένα από το FlightRadar24 το Airbus έκανε μια σύντομη κυκλική διαδρομή πάνω από τη Μαδρίτη πριν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο λίγο περισσότερο από μία ώρα μετά την απογείωσή του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

