Ο Βίκτορ Γκιόκερες έχει ήδη πάρει τα πρώτα του, ελάχιστα, λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Άρσεναλ στη φετινή προετοιμασία και καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ώστε να προσφέρει στους «κανονιέρηδες» τα γκολ που θέλει από εκείνον το κλαμπ και ο Αρτέτα.
Ήθελε τόσο πολύ να παίξει στην Premier Legue, που «επαναστάτησε» κόντρα στην Σπόρτινγκ, δεν πήγε ποτέ στην προετοιμασία και απλά περίμενε να τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ώστε ν' ανοίξει το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Όπως αναφέρουν οι Times, ο Σουηδός φορ είχε ήδη αρχίσει να ενεργεί ως παίκτης της Άρσεναλ προτού καν υπογράψει το συμβόλαιό του και κλείσει οριστικά η υπόθεση!
Ένα 10ήμερο προτού τελειώσουν όλα και μπορέσει να ηρεμήσει έχοντας οριστικοποιήσει τη μετακίνησή του, είχε ήδη συμφωνήσει με εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, παραχωρώντας τη διαχείριση των δικαιωμάτων της δημόσιας εικόνας του!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

