Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ορίστηκε ο διαιτητής και του ΑΕΚ-Άρης Λεμεσού

Δείτε ποιος θα σφυρίξει τον αγώνα της 14ης Αυγούστου στην "Αγιά Σοφιά"

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε πως διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι ο Γεωργιανός Γκόγκα Κικατσεϊσβίλι και τώρα η UEFA όρισε διαιτητικό τιμ και για τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στις 14 του μήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, διαιτητής θα είναι ο Ολλανδός Άλαρντ Λιντχάουτ, με βοηθούς τους Ρόχιερ Χόνιχ και Γιόχαν Μπαλντέρ και 4ο τον Άλεξ Μπος. Στο VAR, οι επίσης Ολλανδοί, Κλέι Ρουπέρτι και Έντβιν Φαν ντε Χράαφ.

Ο Λιντχάουτ ήταν 4ος στο ματς της ΑΕΚ με την Κραϊόβα το 2019, όταν κα η Ένωση είχε περάσει με 2-0 από τη Ρουμανία.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ