Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πιθανή η επιστροφή του Νόιερ στην εθνική Γερμανίας

Ο νέος τραυματισμός του Τερ Στέγκεν φέρνει στο προσκήνιο τον τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου ως πιθανό αντικαταστάτη του


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν επρόκειτο να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2026, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά. Ωστόσο ο 38χρονος εκλέκτορας της Νασιοναλμανσάφτ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε πρόσφατα: “Αν ο Μαρκ Αντρέ είναι σε καλή φόρμα και εκατό τοις εκατό υγιής, θα είναι το νούμερο 1 στις επιλογές μας”.

Και αυτό είναι ακριβώς και το πρόβλημα. Ο 33χρονος τερματοφύλακας δεν είναι υγιής εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια, τον περασμένο Σεπτέμβρη υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, γεγονός που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να παίξει μόνο δύο παιχνίδια στη La Liga και στους τελικούς του Nations League.

Η ατυχία όμως ξαναχτύπησε την πόρτα του Γερμανού, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση στην πλάτη και υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός υποχρεώσεων για αρκετούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει σίγουρα από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, στην οποία έχει γίνει πλέον η τρίτη επιλογή κάτω από τα γκολπόστ, υπό τις οδηγίες του προπονητή του στους Μπλαουγκράνα, Χάνσι Φλικ.

Την περίσταση αυτή θα μπορούσαν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν τερματοφύλακες όπως ο Μπάουμαν που αγωνίστηκε και στο Nations League, o Νόα Ατουμπόλου, ο Φιν Ντάμεν και ο Αλεξάντερ Νίμπελ.

Μέσα σε όλα αυτά, ο θρύλος του Γερμανικού ποδοσφαίρου Λόταρ Ματέους είχε μια ενδιαφέρουσα άποψη να καταθέσει: “Εάν ο προπονητής της Εθνικής νιώσει ότι δε μπορεί να εμπιστευτεί μια από αυτές τις επιλογές, μπορεί να λάβει υπόψην του τον Μάνουελ Νόιερ”.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ