Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αποκαλύπτει, σε δημοσίευμά της, τα μπόνους που έχει συμφωνήσει να εισπράξει ο Παναθηναϊκός, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για τον Γιώργο Βαγιαννίδη.
Οι "πράσινοι" θα εισπράξουν εγγυημένο ποσό 12 εκατομμυρίων ευρώ, από την πώληση του νεαρού μπακ, ένα ποσό που μπορεί να αυξηθεί, κατά 2 εκατομμύρια, εάν
- η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατακτήσει το πρωτάθλημα Πορτογαλίας τα επόμενα δυο χρόνια. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα λάβει άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ.
- ο Γιώργος Βαγιαννίδης καταγράψει τουλάχιστον 20 συμμετοχές σε μια σεζόν, με την προϋπόθεση ότι θα αγωνίζεται, τουλάχιστον, 45 λεπτά, σε κάθε παιχνίδι. Τότε, ο ΠΑΟ θα βάλει στα ταμεία του άλλο ένα εκατομμύριο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!