Σε σημερινό δημοσίευμα της El Comercio τονίζεται ότι ο Μαξίμοβιτς περιμένει από τον Παναθηναϊκό να του επιτρέψει να μεταβεί στην Ισπανία μετά τη ρεβάνς με την Ρέιντζερς, ώστε να σφραγίσει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Οβιέδο. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ακόμα ότι το «τριφύλλι» θα πει «ναι» στην πρόταση δύο εκατ. ευρώ, που φέρεται να δίνει η Οβιέδο και αποτελεί δείγμα του πόσο θέλει τον παίκτη ο συμπατριώτης του τεχνικός Βέλικο Παούνοβιτς.
Για τον Μαξίμοβιτς, παράλληλα, ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Βαλένθια, αλλά ο παίκτης προτιμά την Οβιέδο, λόγω Παούνοβιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε στην εθνική Κ20 της Σερβίας και μαζί κατέκτησαν τον παγκόσμιο τίτλο στη διοργάνωση της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!